Happy Dragon a Vidám Sárkány

 

Ez a légvár minden ugrálóvárat figyelembevéve a legtöbb funkcióval rendelkezik. Pontosan annak a korosztálynak készült, amelyik szeret légvárazni. Nem csak annyit tud amennyit látunk, hat különböző csúszda, hidak, alagutak, mozgó játékfigurák találhatóak benne. Egy időben akár 30 gyerek is eljátszhat benne. Olyan, mint egy felfújható játszótér, igazi különlegesség. Mérete: 10 x 16 méter, 6 m magas.

 

Mesefigurás csúszda

 

Igen attraktív csúszda. Nagy teherbírású, biztoságos játék. mérete 6m x 10m magassága 5 m. Speciális létráján a kisebb gyerekek is fel tudnak mászni. A kialakításának köszönhetően a gyerekek csúszás után nem esnek ki a játékból.


 

Végvár alakú légvár

Ez a játék az igazi nagy kedvenc. 6 méter széles és 10 méter hosszú  4,5 méter magas. A „VÁR” belsejében hatalmas felületű ugrálási lehetőség. A két első ablakba kötél mászókán lehet feljutni, majd onnan csúszda vezet ki, hogy újra „el lehessen foglalni a Várat” Rendkívül látványos, van benne kis csúszda, mászóka, minden oldaláról belátható, a hálóval fedett ablakokon keresztül, így a szülők követni tudják a gyerekek mozgását.

 

Tel.: 70-232-4155,70-319-1532
Fax: (32) 785-557
3100 Salgótarján, Pécskő út 12/a
 
Go to top